Despre Noi

Immagine di copertina

Obiettivo Lavoro si-a inceput activitatea in Romania in anul 2005, ca furnizor de forta de munca pentru strainatate. Ne-am adaptat constant economiei de piata, si ne-am dorit mereu sa depasim asteptarile clientilor nostrii. In prezent echipa noastra se implica in activitatile HR din piata locala si vine in sprijinul proiectelor inovative lansate de partenerii nostrii.

Am invatat in cei 10 ani de experienta pe piata muncii din Romania, ca exista intotdeauna o solutie potrivita fiecarui client. Ne concentram pe a gasi solutii rentabile intr-un timp cat mai scurt.

Vasta gama de servicii, de la recrutare si selectie, munca temporara la training si headhunting ne recomanda a fi un partener potrivit pentru clientii nostrii. Si am demonstrat ca pentru noi, succesul lor este succesul nostru!

Am inlocuit traditionalismul cu inventivitatea, obtinand astfel reteta noastra spre succes! Vom continua sa adaugam constant pasiune, ambitie si inovatie, targetand mereu cele mai bune rezultate in fiecare proiect!

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene