Grupul Obiettivo Lavoro

Grupul italian specializat pe Calitatea Ofertei

si Responsabilitate Sociala

Obiettivo Lavoro a fost infiintata in anul 1997 sub forma de cooperativa, fiind transformata in anul 2003 in societate pe actiuni.

In timp, a fost creata structura de Grup, prin constituirea unor societati, controlate complet de Obiettivo Lavoro SpA, carora le-a fost incredintata sarcina de a dezvolta segmente specifice in deplin acord cu esenta conceptuala a societatii-mama.

Astfel, in fiecare zi, peste 700 de specialisti, in 159 de filiale din Italia si 8 din Europa si America de Sud , promoveaza ocuparea si valorifica munca, propunand solutii pentru atingerea obiectivelor persoanelor interesate, dar si pentru satisfacerea necesitatilor companiilor partenere.

Calitate, Etica, Protectia Mediu inconjurator sunt promisiunile respectate in cadrul activitatilor desfasurate de societatile Grupului.

Certificarea calitatii UNI EN ISO 9001:2000: reprezinta garantia unei organizatii orientata catre principiile de gestionare a calitatii, raportata la piata si la necesitatile acesteia, oferind servicii eficiente, eficace si flexibile.

In 2007 s-a incheiat cu succes trecerea de la Sistemul de Gestiune a Calitatii (SGQ) la Sistemul de Gestiune Integrat (SGI), ce cuprinde atat gestionarea Calitatii cat si Certificarea SA8000. 

Certificarea Etica SA8000: este o parte fundamentala a Sistemului de Responsabilitate Sociala al Obiettivo Lavoro, recunoscuta in mod formal de o Institutie de Certificare pentru buna aplicare a Valorilor companiei. Aceasta certificare este acordata numai societatilor ce respecta parametrii etici stabiliti de institutia americana SAI (Social Accountability International ), ONG promotor al drepturilor lucratorilor din toata lumea.

Certificarea de Mediu ISO14001: constituie o ulterioara acreditare in fata Clientilor, a Institutiilor si a Comunitatii, prin asumarea obiectivelor Protocolului de la  Kyoto, intr-un proiect de perfectionare a activitatii cotidiene, tintind catre reducerea consumului de energie electrica precum si a impactului pe care activitatile companiei le-ar putea avea asupra mediului inconjurator.

Responsabilitate Sociala: Obiettivo Lavoro si-a structurat modelul de afacere in baza principiilor si a obiectivelor celor mai bune "scoli" de CSR (Corporate Social Responsibility), alegand transparenta pentru propriile angajamente de Responsabilitate Sociala si avand tot timpul in vedere cele mai avansate experiente propuse de Universitati, Centre de cercetare, Companii si Institutii.

 

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene