Grupul Obiettivo Lavoro

Obiettivo Lavoro a fost infiintata sub forma de cooperativa in 22 iulie 1997 printr-a fuzione a principalelor organizatii de economie sociala. La 1 aprilie 2003 Obiettivo Lavoro a fost transformata in societate pe actiuni.

De-a lungul timpului structura grupului Obiettivo Lavoro s-a consolidat prin deschiderea unor noi societati, controlate complet de Obiettivo Lavoro Spa. In Italia acesta include: Obiettivo Lavoro Formazione, Intempo, HIT Servizi, OL Temporary Management si Palamito. Toate companiile au fost infiintate pentru a acoperi segmente specifice ale activitatilor de baza a grupului.

Grupul Obiettivo Lavoro si-a imbunatatit, de asemenea, prezenta pe piata internationala. Compania a deschis filialele straine si activitatea isi deruleaza cu succes in Romania, Brazil, Peru, Paraguay, Bolivia si Ecuador.

Astazi, peste 800 de angajatii se ocupa de fiecare aspect al resurselor umane in diverse parti ale lumii. Specialistii nostri isi concentreaza eforturile pentru a atinge la obiectivele tuturor partilor interesate: actionari, clienti si angajati.

Sistemul de Calitate Obiettivo Lavoro stabileste norme interne care acopera toate aspectele interactiunilor si procedurile noastre:

  • Certificarea Etica SA8000 - Este o parte fundamentala a Sistemului de Responsabilitate Sociala recunoscuta in mod formal de o Institutie de Certificare.
  • Certificarea calitatii UNI EN ISO 9001:2000 - Reprezinta garantia unei organizatii orientata catre principiile de gestionare a calitatii, raportata la piata si la necesitatile acesteia, oferind servicii eficiente, eficace si flexibile.
  • Sistemul de Gestiune Integrat (SGI) - Cuprinde atat gestionarea Calitatii cat si Certificarea SA8000.
  • Certificarea de Mediu ISO14001 - Constituie o ulterioara acreditare in fata clientilor, a institutiilor si a comunitatii, prin asumarea obiectivelor companiei Obiettivo Lavoro.

Conform obiectivelor Protocolului de la Kyoto, angajamentele noastre sunt de a reduce si imbunatati impactul activitatilor organizatiei asupra mediului, pentru a realiza economii in consumul de energie, precum si pentru a promova constientizarea in randul personalului nostru.

Obiettivo Lavoro si-a structurat modelul de afacere in baza principiilor si obiectivelor celor mai bune scoli de Corporate Social Responsibility (CSR).

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene