LOCURI DE MUNCA

Immagine di copertina

In cautarea unui loc de munca sau interesat de oferte existente pe piata? Ne place sa stim ca esti interesat de dezvoltarea ta profesionala in fiecare moment. Stim ca te putem ajuta sa fi in varful piramidei si mai stim ca orice iti doresti este realizabil. 

Iti garantam ca Obiettivo Lavoro are un raspuns concret cerintelor tale. Cum? Uite cum lucram noi:

Pasul 1: Dupa ce ti-ai depus cv-ul vei primi un e-mail cu confirmarea primirii acestuia si intrarea ta in baza noastra de date.

Pasul 2: Daca te incadrezi la unul din joburile disponibile in acel moment, cu siguranta recrutorul responsabil de acel proiect te va contacta.
Daca in acel moment nici un job disponibil nu este compatibil cu aria ta de cautare, inarmeaza-te cu optimism si incredere. Din moment ce esti in baza noastra de date este clar ca nu te vom lasa la greu. In momentul in care un job nou apare, vei primi pe mailul tau informatia cu privire la acesta si cu siguranta un telefon din partea recrutorului nostru.

Pasul 3: Va urma un interviu cu noi si ulterior, daca ai trecut de aceasta prima etapa, o programare la sediul angajatorului.

Pasul 4: Vom face acest lucru pana cand vei fi angajat si multumit de oportunitatea oferita.

De ce ne aleg de obicei candidatii ca parteneri?
Pentru ca suntem de incredere, perseverenti si ne pasa de fiecare in parte!

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene