Recrutare & Selectie

Cand aveti nevoie de servicii de recrutare si selectie:

• Cand pierdeti prea mult timp cu postarea de anunturi, citirea a sute de cv-uri pentru fiecare job, programarea de interviuri, alegerea candidatului potrivit pentru job-ul disponibil.
• Cand constatati ca persoanele angajate nu fac fata sarcinilor, parasesc locul de munca sau nu sunt suficient de bine pregatite.

Cum procedam:

Nu trebuie decat sa ne spuneti profilul colegului pe care il cautati si sa lasati restul in grija noastra. Folosim metode de recrutare inovative pentru ca stim ca un angajat desavarsit nu se gaseste doar printr-un simplu anunt la ziar. Odata recrutati, oamenii sunt atent evaluati din punct de vedere profesional si personal, punand accentul pe acea latura pe care dumneavoastra doriti sa insistam. Bagajul de cunostinte al consultantilor nostri din domenii economice, industriale, juridice, medicale, manageriale, lingvistice, politice ii ajuta sa repereze intotdeauna omul potrivit pentru compania dumneavoastra.

Evaluarea profesionala:

Are loc atat prin intrebari precise de specialitate cat si prin probe practice. Aceste probe practice pot fi reprezentate fie de proiecte deja efectuate de candidat si explicate in detaliu fie de proiecte pe care le va realiza exclusiv pentru a-si demonstra calitatile profesionale.
In ceea ce priveste evaluarea personala aceasta este facuta de un psiholog cu ajutorul observatiilor si a testelor specifice. Prin intermediul acestor metode vom scoate la iveala gradul de compatibilitate personala al candidatului respectiv cu locul de munca pentru care candideaza. Ulterior va vom prezenta o lista scurta de persoane din care veti alege cu siguranta colegul pe care-l asteptati sa va completeze echipa.

 

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene