Cursuri de limba engleza pentru Companii

22/03/2011

 

Provocarea: dezvoltarea abilitatilor de comunicare in Limba Engleza pentru personalul angajat in cadrul unei companii multinationale din Slatina.
Este un fapt binecunoscut ca Obiettivo Lavoro Romania ofera servicii diversificate si personalizate pentru fiecare client. Intr-un moment in care companiile prefera sa investeasca si sa isi dezvolte personalul angajat, cunostintele de limba engleza sunt un punct esential.
Cand un client strain vine pentru prima data in Romania sau are de-a face cu un specialist roman, prima intrebare pe care o adreseaza este: Do you speak English?
Vorbim de companie multinationala, vorbim de management si clienti straini, vorbim de nevoia de a interactiona in limba de baza in afaceri si nevoia de a face fata din punct de vedere profesional exigentelor presupuse de schimbarile globale.
Cursul are o durata de 40 de ore, iar grupul este format din angajati in pozitii de low si middle management, precum si specialisti. In total 10 persoane. Domeniile in care angajatii activeaza in cadrul companiei sunt si ele mixte, de la productie, logistica, mentenanta si economie, pana la vanzari si resurse umane. Asadar, o provocare cum nu se poate mai incantatoare!
 

In ce consta noutatea?
Obiettivo Lavoro Romania nu este la primul demers in acest sens. In urma stau alte cateva cursuri de limba engleza realizate cu rezultate foarte bune.
Noutatea cursului consta in faptul ca angajatii sunt persoane din arii diferite de activitate. Daca la alte cursuri grupul era omogen, acum omogenitatea trebuie bazata pe dorinta tuturor de a-si dezvolta cunostintele de limba engleza.
Si daca tot vorbim de abilitati de comunicare in engleza, vorbim de al doilea punct nou. Pe langa cunostintele de gramatica si vocabular, cursantilor li se imprima si cateva reguli specifice modului de comunicare si relationare britanice. Deci, un dublu avantaj.
Pana la sfarsitul acestui trimestru cursul se va finaliza cu succes. Succes care se anunta de pe acum dupa evolutia participantilor, precum si dupa modul in care are loc interactiunea dintre cursanti si formator.
What about you? Do you speak English?

 

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene