Proiecte pentru tineri sau "Antreneaza-te pentru succes!"

15/02/2015

Inceputul unui nou an scolar coincide cu inceputul unui nou proiect de formare tehnica si consiliere profesionala pentru viitorii absolventi de liceu de profil tehnic.
Provocarea: formarea elevilor de clasa a XII-a si SAM, profil electric si mecanic, din punct de vedere tehnic si consilierea profesionala a acestora in vederea pregatirii lor pentru un viitor loc de munca.

Rezultatele deosebite obtinute in fiecare an ne-au incurajat sa continuam si in 2015. La nivel local, este singura initiativa de acest gen.

Care este scopul?

Pe langa faptul ca “Antreneaza-te pentru succes!” este o initiativa care face parte din viziunea CSR a celor doua companii implicate (compania de profil industrial si Obiettivo Lavoro Romania), acest proiect are ca obiectiv dezvoltarea multilaterala a elevilor: de la organizarea de concursuri tehnice, competitii sportive, prezentari cu tema tehnica si legata de resurse umane (munca in echipa, comunicare, atitudine, prezentarea la un interviu de angajare si integrare la un loc loc de munca), pana la implicarea in actiuni sociale.
Din partea Colegiului tehnic avem sprijinul conducerii si al profesorilor specializati care datorita experientei in domeniu pot oferi suport tehnic si indrumare elevilor.
Timp de 7 luni suntem alaturi de cei 40 de viitori absolventi, comunicam, schimbam idei, evoluam impreuna.

Le dorim succes si rezultate cat mai bune!

Logo Italia Obiettivo Lavoro Partener Oficial al Nationalei de Fotbal Italiene